Sport/fitness baan opties

Multi Sports Agency werkt samen met veel sport- en fitnessbedrijven waar wij in geloven. Wij houden ons ook bezig met sport en fitness recruitment. Daarom hebben wij een groot portfolio aan afwisselende en uitdagende sport- en fitnessbanen. Voor open sollicitaties staan wij altijd open zodat we een passende werkgever/baan voor je kunnen vinden.

Onderhandelen van primaire/secundaire arbeidsvoorwaarden

Bij ons kunt u uw voorkeuren kenbaar maken over je gewenste primaire/secundaire arbeidsvoorwaarden en wat voor soort werkomgeving u wilt werken

In deze stap zullen wij met uw werkgever onderhandelen over de primaire/secundaire arbeidsvoorwaardens afhankelijk van uw ervaring en opleiding. We zullen proberen om tot een overeenkomst te komen of in de buurt van uw voorkeuren.

Wie wij zoeken!

Testimonials

Hoor wat andere sport en fitness professionals over ons te zeggen hebben.

Mijn naam is Bas ik ben 18 jaar oud. Via Linkedin kwam ik ongeveer een jaar geleden in contact met Multi Sports Agency. Ik kreeg binnen 2 dagen een bericht dat ze me gingen assisteren met het vinden van de juiste baan.

Nadat ik had gesolliciteerd via Multi Sports Agency kwam ik terecht bij een bedrijf wat het toch niet helemaal was, en Multi Sports Agency hielp me meteen verder zoeken naar een andere baan waar ik nu al een tijd werkzaam ben. Ik vond de dienstverlening erg fijn en ben ook zeer tevreden hierover
Bas Vroemen- Personal Coach