Over ons

Wie zijn we?

Multi Sports Agency is een ambitieuze multifunctionele sports agency. Wij geloven in de kracht van sport en ondernemen waardoor wij uniek zijn in het bieden van verschillende sport gerelateerde diensten

Onze missie

Wij werken met sport- en fitnessbedrijven om hun digitale aanwezigheid, zakelijke aspecten evenals hun commerciële behoeften te vergroten om de afgesproken doelstellingen te behalen of te vergroten.

Onze drie Kernwaardes

01.

Flexibel

Wij werken flexibel omdat wij geloven dat dit de beste manier is om met onze klanten samen te werken. Wij denken altijd met onze klanten mee bij het verlenen van een dienst of wanneer zij een dienst hebben ontvangen.

02.

Transparant

Transparantie is het allerbelangrijkste in ons bedrijf, vooral naar onze klanten en trainers toe. Wij houden altijd nauw contact met onze klanten en trainers over verschillende ontwikkelingen (positief of negatief) met betrekking tot de gevraagde diensten.

03.

Communicatie

Communicatie is een belangrijke norm voor ons en voor de klant en trainer. Vooraf worden de tarieven, werkwijzen en contractvormen in overleg met de klant of trainer vastgesteld. Zodat er geen enkel misverstand kan ontstaan.

1
Tevreden Klanten