0
Franchisenemers
0 +
In verschillende landen aanwezig

Wie is F45

F45 is gespecialiseerd in trainingen met hoge intensiteit. 

F45 Training is opgericht met een specifiek doel voor ogen: het bieden van functionele volledige lichaamstrainingen die gegarandeerd de energie, niveaus, stofwisseling, kracht en uithoudingsvermogen verbetert. Door leden te helpen transformeren hun leven zowel fysiek als mentaal door het aanmoedigen van een no-ego-houding. F45 heeft een wereldwijde fitness gemeenschap gecreëerd als geen ander.

Wat is F45

  1. De F staat voor functioneel training
  2. de 45 staat voor de totale tijd van al onze lessen, 45 minuten.
  • HIIT Trainings lessen
  • Sportspecifieke trainingsstudio’s
  • Circuit trainingen
  • Teamgerichte gemeenschap
  • Tech- enabled ervaring

Franchise Cijfers

Trainingsconcept

Onze studio’s over de hele wereld bieden een circuit van 45 minuten met hoge intensiteit training voor onze leden aan. We hebben 40+ verschillende trainingen van 45 minuten gemaakt, met meer momenteel in ontwikkeling. Onze studio’s bieden dezelfde les op verschillende tijdstippen gedurende de dag. De F45 atletiekafdeling maakt trainingen aan vanuit een database van: meer dan 2700 verschillende oefeningen, zodat onze leden nooit twee keer hetzelfde krijgen.

  

 

Visie

Om onze unieke trainingsstijl aan de wereld te leveren en om ons merk wereldwijd verder te laten groeien.

Missie

F45 Training workouts zijn ontworpen om de spiergroepen van het lichaam te verenigen en u te helpen zich beter te voelen en beter te presteren in alle aspecten van uw leven.

Kernwaardes